Livrare și plată

You are here:

Metode de livrare opționale:

Atunci când plasați o comandă în magazinul nostru online, puteți alege una dintre următoarele metode de livrare:

Livrare la domiciliu prin curier

Puteți comanda produse selectate cu livrare la domiciliu în toată țara. Vom expedia produsul comandat către serviciul de curierat în termen de 1 zi lucrătoare. Coletul va fi livrat de către serviciul de curierat la adresă în termen de 2-3 zile lucrătoare de la preluare.

Dacă solicitați Packeta Home Delivery, Packeta va livra produsul ales de dvs. în termen de 2-3 zile lucrătoare pentru o taxă de 20 de lei, iar pentru Packeta Parcel Point (Z-Point, Z-Box) taxa este de 20 de lei.

Procedura de returnare a produselor

Vă puteți anula comanda în termen de 14 zile de la primirea acesteia în magazinul nostru online, fără a da niciun motiv. Atunci când cumpărați online, este posibil să comandați produse fără contact fizic, bazându-vă doar pe imagini, videoclipuri și recenzii ale clienților, astfel încât este posibil să nu vă alegeți cu produsul pe care ați crezut că îl doriți. Legea încearcă să compenseze această situație prin crearea posibilității de a vă retrage din achizițiile online, totul pentru a proteja consumatorii.

Anulare în termen de 14 zile

Vă puteți retrage din achiziția dvs. ca persoană fizică, fără a da niciun motiv, în termen de 14 zile de la primirea comenzii plasate în magazinul nostru online. Puteți chiar să despachetați și să încercați produsul. Procesul de retragere începe cu declararea clară de către consumator a intenției sale de retragere, fie verbal, fie în scris, moment din care dumneavoastră și noi avem obligații.

Returnarea produselor

Trebuie să ne returnați produsul cu toate accesoriile, complet și în stare perfectă, împreună cu factura, în termen de 14 zile. Notificarea de anulare poate fi trimisă prin e-mail la shop@novaphone.ro sau prin poștă la Nova Phone | Ungaria, 6726 Szeged, Szőregi út 80.

În cazul retragerii în scris, consumatorul trebuie doar să returneze formularul de retragere în termen de 14 zile de la data primirii produsului.

Nova Phone | Ungaria, 6726 Szeged, Szőregi út 80.

De asemenea, puteți returna produsul personal.

Model de aviz de retragere:

Model de notificare de retragere/anulare

(se completează și se returnează numai în caz de retragere/reziliere a contractului)

Destinatarul: Homver Kft Ungaria, 6726 Szeged, Szőregi út 80.

Declar/declarăm că îmi/ne exercit dreptul de retragere/anulare în ceea ce privește contractul de achiziție a următorului (următorilor) produs(i) sau de prestare a următorului serviciu:

ID-ul comenzii:

Denumirea produsului (produselor):

Data încheierii contractului / data primirii:
Numele consumatorului (consumatorilor):
Adresa consumatorului (consumatorilor):
Numărul de cont bancar al consumatorului (consumatorilor):

Data:

Semnătura consumatorului (consumatorilor): (numai în cazul declarației pe suport de hârtie)

Verificarea stării produselor returnate

La primirea coletului, trebuie să inspectăm produsul (produsele) pentru a verifica dacă există vreun motiv (motive) care ar putea exclude dreptul de retragere, daune mecanice, daune de înmuiere, un sertar verificat etc.

Rambursarea prețului de achiziție

Consumatorul trebuie să returneze sau să predea produsul (produsele) comandat(e) și primit(e) de la vânzător la Serviciul Clienți al vânzătorului, fără întârzieri nejustificate, dar nu mai târziu de 14 (paisprezece) zile de la data comunicării retragerii. Termenul se consideră a fi respectat dacă produsul este trimis înainte de expirarea termenului de 14 (paisprezece) zile.

Prețul integral al achiziției va fi rambursat în termen de 14 zile de la notificarea retragerii.

Metode de plată opționale:

În magazinul nostru web puteți alege dintre următoarele metode de plată convenabile și sigure:

Urmărire

De asemenea, pentru livrarea la domiciliu, puteți plăti în numerar la livrare. În acest caz, va trebui să plătiți curierului prețul de achiziție în numerar sau cu cardul de credit la primirea coletului. Vă rugăm să rețineți că limita valorii brute pentru comenzile cu plata ramburs este de 6300 de lei.

Plata prin card de credit

Oferim o opțiune de plată cu cardul de credit Stripe sigură și ușoară pe site-ul nostru.