Cu peste 10 ani de experiență în cumpărarea și reparația telefoanelor mobile, am lansat novaphone.hu pentru a oferi clienților noștri existenți și noi o modalitate mai convenabilă de a gestiona afacerile legate de dispozitivele lor mobile, cu sprijinul a peste 100.000 de clienți mulțumiți și peste o mie de recenzii pozitive.

Fiabilitate

Experiența noastră de 10 ani și sistemul nostru de inspecție de 27 de puncte ne permit să oferim servicii de înaltă calitate clienților noștri, iar valoarea de utilizare a dispozitivelor este comparabilă cu cea a unui produs nou. Oferim garanție pentru fiecare produs!

Simplitate

Ai de cumpărat? – Poți face cumpărături cu doar câteva clicuri și produsul ales poate fi la tine chiar a doua zi!
La noi, vânzarea nu este complicată – spune-ne pe chat ce ai de vândut și îți vom face o ofertă pentru dispozitivul tău.

100% siguranță la cumpărare

Verifică produsul înainte de a-l cumpăra. Dispozitivele noastre pot fi rotate pe site-ul nostru, astfel încât să știi întotdeauna ce cumperi.
Plătește produsul comandat cu cardul bancar sau ramburs, cum îți este mai convenabil!
La noi, poți vedea întotdeauna unde se află coletul tău. Toate comenzile sunt monitorizate de colegii noștri și vei primi notificări despre stadiul livrării.

Nu există întrebări fără răspuns

Dacă ai orice întrebare, colegii noștri sunt întotdeauna disponibili pentru a te ajuta.
Scrie-ne pe chat pentru un răspuns rapid, avem soluții pentru orice.

Totul la un loc

Înregistrează-te pe site-ul nostru și vei putea urmări comenziile tale în profilul tău, achizițiile anterioare și garanția produselor tale. De acum, este doar la câteva clicuri distanță să trimitem un curier pentru dispozitivul tău, fie că este vorba de gestionarea garanției sau pur și simplu de a vinde ceva.

Ce se întâmplă cu un produs recondiționat?

Pentru toate produsele noastre provenite din surse verificate, începem cu diagnosticarea pentru a exclude orice posibilă defecțiune. După ce am finalizat testele noastre, vom înlocui piesele necesare, dacă este cazul, oferind în același timp o curățare completă a produsului. După ce produsul a fost recondiționat, acesta va fi supus unei alte diagnostice pentru a ne asigura că avem în mâini un produs fără defecte, moment în care produsul va primi ambalajul nostru unic. Tot personalul nostru lucrează în mod constant pentru a se asigura că veți obține cea mai bună calitate.

Cum lucrăm

Aruncați o privire în culise pentru a vedea cum primim o nouă șansă de viață cu o revizie mobilă și cum servim zilnic sute de oameni online și în magazinele noastre în același timp.