Google vélemények

Eta Oláhné
Szép letisztult bolt, kedves emberek, hatalmas választék a régitől az újig. köszönöm a segítséget.
Eta Oláhné
2023-10-13
Zsolt Grund
A webhely nincs aktualizálva, a hirdetett telefonok általában nincsennek. A kiszolgálás siralmas. Az eladókat meg lehet műteni, segítő készség 0. 20 perceket várhat az ember, mire kiderül, hogy weboldalon található termékek nem találhatók az üzletben. Nem ajánlom senkinek aki komolyan jó telefont szertne vásárolni.
Zsolt Grund
2023-10-12
Dora Pinter
Sajnos nagyot kellett csalódnom, esztétikai hibás terméket kaptam, de nem volt semmi probléma használtam 2 hónapig, visszaküldtem a terméket beszámításra és vettem egy uj apple watchot, 6os szériát a 3as helyett. Nem is cserét kértem semmi, kifizettem a terméket én nem vártam hogy visszakapjam az összes pénzt amit a 3asért adtam, nem is gondoltam erre egy percig se, csak valamennyi minimális összeget, hiszen ugyanugy arulhatjak, en is a hibásat kaptam meg( képernyoje repedt volt, volt rajta egy kopás) A pontot az i-re az tette fel hogy 1 hét után nekem kellett felkeresnem Oket hogy mi van a visszakuldott termekkel, nem is gondoltak arra hogy irjanak hogy nem vasaroljak meg, Se visszaküldés se semmi.. undoritonak tartom
Dora Pinter
2023-10-11
Adrian Berke
Egyáltalán nem ajánlom senkinek sem! Rendeltem egy iPhone 12 Pro készüléket, ami függetlenként volt hirdetve, nos nem volt az. Próbáltam jelezni a problémát: a telefon állandóan foglalt volt, az online chat bot semmit nem ér (nem közvetíti a segélykérésemet), facebookon 2-3 nap múlva leláttamoztak, emailen ugyan úgy 2-3 nap elteltével érkezett pár szavas válasz (ha egyáltalán válaszoltak). Beadtam emailen keresztül a vásárlástól való elállási nyilatkozatomat és visszaküldtem GLS-en keresztül a készüléket minden tartozékával együtt & sérülésmentesen. A kézbesítés megtörtént nem kaptam semmi email-t / telefon-t se semmit és most jön a vicc, mikor rendeltem a készüléket, akkor érdekes feltudtak hívni az ügyben, hogy kérek-e rá extra garanciát... Nevetségesnek és egyben felháborítónak tartom. *UPDATE*: Visszatérítették a készülék teljes árát!
Adrian Berke
2023-10-10
Sándor Tóth
Segítőkészek, segítenek mindenben.
Sándor Tóth
2023-10-10
Ferenc Maczelka
Szuper bolt királyak a srácok!
Ferenc Maczelka
2023-10-10
Share this story

Related stories